BLL KULUÇKA MERKEZİ GİRİŞİMCİ YETİŞTİRME PROGRAMI

in4s

BLL KULUÇKA MERKEZİ GİRİŞİMCİ YETİŞTİRME PROGRAMI

Başakşehir Living Lab Üniversite Öğrencilerine Yönelik Girişimci Yetiştirme Programı Başlıyor

Başakşehir Living Lab kuluçka Merkezi’nin girişimcilik programlarına bir yenisi daha ekleniyor. Teknoloji ve inovasyon odaklı fikirleri olan girişimciler ve girişimci adayları için girişimcilik programı başlıyor.

İn4statups tarafından yürütülen programda;

Girişimcilere yönelik eğitimler, girişimcilik analizleri, iş dünyasından fikirlerini danışabilecekleri mentorlar, ürün ve hizmetlerini satabilecekler ve işbirliği yapabilecekleri büyük kurumsal firmalarla görüşme imkanı sunmak ile birlikte program sonunda iş fikrinizi anlatabileceğiniz demoday fırsatı sunulmaktadır.

Başakşehir belediyesi hızlandırma programlarında başarılı olan girişimcilere Başakşehir Living Lab kuluçka merkezinde 1 yıllık ücretsiz ofis hakkı verilecek. Ayrıca belediyenin hizmet alım alanlarına giren ve başarılı olan girişimcilerden hizmet alarak ilk müşteri olma desteği verecek. Böylece belediye girişimlerin bir yandan satış yaparak gelir elde etmesine destek olurken diğer yandan da referans müşteri olma katkısı sunmuş olacak.

Programa Başvuru Şartları

Başakşehir Living Lab girişimcilik Hızlandırma Programına başvurular  05.05.2024 tarihinde sona erecek.

Programa Türkiye’nin her yerinden katılım sağlanabilmesi için programda yer alan etkinlikler, eğitimler, danışmanlıklar ve mentorluklar online olarak gerçekleştirilecek.

Programa başvuracak girişimlerin fikir seviyesinde olması yeterli olacak. Girişimciler fikirleriyle başvurularını yaptıktan sonra ön değerlendirmeye tabi tutulacaklar. Ön değerlendirmeyi geçip programa katılmaya hak kazanan girişimcilere önce temel girişimcilik ve inovasyon eğitimleri verilecek. Ardından girişimciler bire bir analiz edilerek kendilerine yardımcı olacak iş dünyasından mentorlar ve işbirliği ve satış yapabilecekleri kurumsal firmalar tespit edilerek görüşmeleri organize edilecek. Mentorlardan ve kurumsal firmalardan gelen geri dönüşlerle beraber girişimcilerin projelerini iyileştirmeleri sağlanacak.

Etkinlik Tarihleri:

Son Başvuru Tarihi: 5 Mayıs 2024 Pazar
İlk Eğitim Tarihi: 7 Mayıs 2024 Salı
Demo Day: 24 Mayıs 2024 Cuma

Etkinlik Yeri: Çevrimiçi (Online)

Katılımcı Niteliği: 

  • Üniversite Öğrencilerine Yönelik

Başvuru Formu: https://forms.gle/uTf9wysTEkiVqNk66

Language Selection