Akıllı Şehircilik Hızlandırma Programı; Belediyelere Yeni Fırsatlar Sunuyor

in4s

Akıllı Şehircilik Hızlandırma Programı; Belediyelere Yeni Fırsatlar Sunuyor

Belediyeleri Geleceğe Taşıyan Program; Akıllı Şehircilik Hızlandırma Programı

Teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek, kurum içinde uygulamak ve hizmet alanı içerisinde fark yaratmak için Belediye'ler için teknoloji ve girişimcilik alanında var olmak önemli bir husus haline geldi.
Başakşehir Belediyesi, bünyesinde yer alan Living Lab Kuluçka Merkezi ile girişimcilere ev sahipliği yapıyor ve güncel teknolojileri kendi bünyesinde yakalama imkanı arıyor. Bugüne kadar 50+ girişime ev sahipliği yakan kurum, şimdiye kadar 4+ girişimci ile iş birliği yapıp, bunlardan bazılarına yatırım bile yaptı. Yeni nesil bir yönetim modeli olarak, global bazda önemli bir uygulama deneyimine sahip olarak ta, sunulan hizmetler çeşitlenebiliyor.

Her belediyenin kendi değer önerisi için özel tasarlanmış program ve merkez kurgusu ile, sosyal yapıya uygun bir yönetim modeli ve içerikle bu modeli çoklanması gerekiyor. 

@in4s farklı belediyeler ile, belediyelere özel çözüm üretmeye, program tasarlama ve uygulama noktasında da destek vermek üzere önemli bir yer elde eden yapı olarak, geliştirdikleri hızlandırma programları ve analizler ile belediyelere uygun startup'ların tespiti ve iş birliği süreçlerinin yönetimi açısından sektörde fark yaratmaya devam ediyor.

 

#in4s #hızlandırma #belediye #girişimcilik #program #sürdürülebilirlik #startup #işbirliği #girişimcilik #yönetim #akıllışehircilik

Language Selection